I'm so tired, of terrible people. Being admired, for being terrible people.

Min senaste obsession på tuben är att kolla på The Shaytards vloggar varje dag.
Det började med att ShayCarl bestämde sig att han skulle göra en vlogg varje dag under ett år, med start den 5 Mars 2009, alltså sin födelsedag, och han har hållt på sen dess.
Han filmar helt enkelt sin vardag, familjen, det han jobbar med etc.
Och det låter väl så förbannat, äckligt, klyschigt, men jag kan inte annat än bara skratta och le när jag kollar på dessa vloggar. *känner mig som en sån där tönt, man bah *spyr på*. Som kommentera fjantigt i tex Korvasbloggen*-
Men det är en fin kille och en fin familj. Och ett fint inslag i ens dagar som är fyllda med opepp och inga motivationer till att göra något.
Ni kan ju antingen göra som jag att börja med senaste videon och gå bakåt, eller kolla från början (är väl en aningens segt där i början). 
Jag har än så länge "bara" sett 311 av 505 videor  (sen så finns ju ett par som han inte gjorde lika ofta innan startdagen).

Det har tom gjorts en låt om denna fina familj.och ifall nån vill veta, första videon jag såg och som på en gång fångade mitt intresse.
(Om ni ät jätterädda för ormar så låt inte titeln och preview-bilden/tumnageln lura er. Är ingen jätteläskig ormgrej i den)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0