Sämsta jävla skiten som nånsin gjorts

Egentligen inte, kanske, men jag vill typ bara att min blogg ska komma som etta på listan, igen, då man söker på denna fras.
Men i alla fall...Det Amerikanska ishockeylaget Boston Bruins vann över det Kanadensiska ishockylaget (tänkte först bara skriva laget, men då kanske folk inte fattat att de också spela ishockey) Vacouver Cannuskc.
Kan gå in på grejer som att det var finalen i Stanley cup (aka NHL, världens största hockeyliga) och att det, precis som i den svenska elitseiren, spelas sju matcher och alltså den som vinner fyra matcher vinner (sen är det olika om ett lag vinner fyra på raken,  eller typ två först sen förlorar en och vinner de två nästa...fattar ni? detta fall hade båda lagen vunnit tre matcher var, och detta var avgörande)

Fan va mycket shinfo jag ger ut...vet ju att ni som läser inte gillar hockey så där jättemycket...ja, jag antar det i alla fall. Och om ni gillar hockey så vet ni förmodligen redan allt det där.
Så för att komma till saken. En tjej jag följer på tumblr bor i Vancouver och håller på Cannucks.
Hon har under veckans gång skrivit om hur dumma Bostonfans är. Att de beter sig illa, att de skriker hån mot Cannucksfans blablabla. Dessutom hade hennes pojkvän blivit armbågad av ett Bostonfan.
Och hon tycker att man kan skylla alla Bostonfans för detta. Att om man har på sig Bruinströja och gör skit så representerar man hela fanbasen. Men nu när Boston vann, och Cannucksfansen har gått bärsärkagång på staden (f.ö. sin egna stad, där sista matchen spelades) så säger hon inget, helt tyst från hennes sida.
Jag är inte den som skriver och frågar om detta (iom att man inte kan skriva anonymt till henne, haha).
Antar att Cannuscksfansen, i detta fall, sparat på all ilska och bah tog ut den på en gång.

Men för att vara relistiska här, en själv som är från Europa och har hört mycket om dessa fotbollshuliganer vet/fattar (elle ja, en del av oss. finns ju de puckon som inte gör det) ju att det inte är fans som gör skiten, det är individen. Det kan inte vara riktiga fans som vill förstöra för sitt lag, ge dem ett dåligt namn.

Kommentarer
Postat av: Jempa

Jag kollar ju på ufc, och förra galan hölls i Vancouver, och det var en stackars fighter från Boston med..Han blev så utbuad så man kunde knappt höra kommentatorerna, trots det lyckades han vinna matchen och dom fortsatte bua under hela intervjun och allt han sa möttes av buande och visslingar.Det kändes inte ok.

2011-06-16 @ 23:54:24
URL: http://litenyttmen.blogspot.com
Postat av: Elisabeth

det finns ju en kedja av pizzerior i usa och kanada som heter Boston pizza. under slutspelet så sa de i Vancouver "Vancouver pizza" och strök över namnet på menyn och skrev Vancouver istället. Sånt är ju lite småkul (och man fattar ju att de ändrar sen och folk kommer inte vara allt för bittra och sura och inte gå dit).

Men sånt där är ju fan bara larvigt.

2011-06-17 @ 00:35:53
Postat av: Jempa

Nej det där med pizzorna var ju bara roligt, men det kändes som sagt jäkligt fel när dom attackerar en ensam stackare som tränat livet ur sig i månader, i en helt annan sport.

2011-06-18 @ 00:35:03
URL: http://litenyttmen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0