Bästa preventinmedlet.

Om man inte är säker på om man vill ha barn, som jag själv...typ.
(Don't get me wrong. jag älskar barn, annars skulle jag väl inte vilja jobba med dem? Men jag är inte helt hundra på att jag själv vill ha dem) Alltså om man är i det där stadiet då man bah "vill jag eller vill jag inte", så kommer shit my kids ruined definitivt ta en till "jag vill ALDRIG ha barn"-sidan.
Vissa saker är ju definitivt värre än de andra, liksom vissa saker är ju bara att städa upp (men ändå en jädra förödelse och röra ungarna skapat). De som gör mest ont i mig, och får mig att vilja gråta lite för dessa pappor, är den trasiga gitarren och spruckna carl zeiss 24-70mm-objektivet (det finns de som säger "men verkar ju bra vara filtret som är förstört" om den. Men nej, dessa objektiv ser ut så.). Visst, båda går att laga. Men just då, i den studen, gör det så ont.
Lite kul när nån kommentera och bah "dessa saker är ersättbara, det är inte dina barn" man bah "håll käften ungen kom inte till skada så vad fan har det mes saker att göra?".

STFU parents är mer "gud vad glad jag är för att jag inte känner sånna här människor".
Liksom...seriöst. vad är det med folk? Alltså..(OBS!!! KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!!!) vem fasen lägger upp diverse bilder med bajs (som har med dera barn att göra) på fejjan? Och jag är inte den som äckelmaga då jag hör om sånt, men (OBS!!! KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS OEHÖRT MYCKET!!!!) detta är fan bara för mycket!
Om ni är äckelmagade så kan ni ju bara gå in på själva bloggen och kolla runt. Det mesta under kategorin mommy jacking är något som får mitt blod att koka.

Shinfo

1. shinfo

(shin-fo) noun.
Information that just isn't needed.
ie. shitty information.

Coined by band members of Every Time I Die.
Mike is talking about 18 visions.
Keith: Hey I'm going to smoke a Camel Light.
Andy: Shinfo.
Random girl: I think I'll do that too.
Andy: Double shinfo


I onsdags var jag på bra och begagnat och köpte 9 muggar för 27 spänn (3 spänn styck).
Och idag var jag på Erikshjälpen för samma mål, att hitta fina muggar och kunna köpa några stycka och tänkte det skulle kosta ungefär lika mycket. Hej, en mugg kostar 10 spänn....fortfarande billigt, men jag fick ju liksom tre muggar på b&b för mindre än en mugg på Erikshjälpen. Köpte i alla fall två muggar, en med Disnetryck och en som det står "Världens bästa man" på.
Hittade 4 likadana som var fina som jag ska köpa på Torsdag, och två ugglor som jag gömde för dem ska jag köpa också. Ska, som det kallas för och som jag hatar, "Hänga på låset".....det är ett av världens fulaste uttryck, jag får sånna fula bilder i huvudet.

Intressant så det förslår, eller hur?
Men jag har ju inget annat att skriva om.
Jo, jag har sökt efter boende i Göteborg inför mina eventuella studier på universitetet.
Skrev precis till en som har en fyrarummare (och hyr ut sovrummen då) i Högsbohöjd att jag är intresserad och undra om jag möjligen kan boka ett av rummen och sen höra av mig...HOPPAS!!

RSS 2.0