Stop callin', stop callin', I don't wanna talk anymore!

Ibland är telefonsamtal väldigt korta.

I'm so tired, of terrible people. Being admired, for being terrible people.

Min senaste obsession på tuben är att kolla på The Shaytards vloggar varje dag.
Det började med att ShayCarl bestämde sig att han skulle göra en vlogg varje dag under ett år, med start den 5 Mars 2009, alltså sin födelsedag, och han har hållt på sen dess.
Han filmar helt enkelt sin vardag, familjen, det han jobbar med etc.
Och det låter väl så förbannat, äckligt, klyschigt, men jag kan inte annat än bara skratta och le när jag kollar på dessa vloggar. *känner mig som en sån där tönt, man bah *spyr på*. Som kommentera fjantigt i tex Korvasbloggen*-
Men det är en fin kille och en fin familj. Och ett fint inslag i ens dagar som är fyllda med opepp och inga motivationer till att göra något.
Ni kan ju antingen göra som jag att börja med senaste videon och gå bakåt, eller kolla från början (är väl en aningens segt där i början). 
Jag har än så länge "bara" sett 311 av 505 videor  (sen så finns ju ett par som han inte gjorde lika ofta innan startdagen).

Det har tom gjorts en låt om denna fina familj.och ifall nån vill veta, första videon jag såg och som på en gång fångade mitt intresse.
(Om ni ät jätterädda för ormar så låt inte titeln och preview-bilden/tumnageln lura er. Är ingen jätteläskig ormgrej i den)

Anyone can play the hula hoop.

Systersonen (Leo) tycker det är sjukt roligt när man rockar med rockring för honom.
Speciellt när hela världen är vänd  upp och ner (DOH!)
Förresten så var det inte lätt (för mig som inte är så bra på att rocka rockring) att göra detta samtidigt som jag filmade.

Är det möjligtvis detta som drabbat mig?

Symptomerna låter helt rätt.
(tror då på att det kan bero på "virus på balansnerven", jag är alltså inte kvinna i medelådern)


Kristallsjukan

Godartad lägesyrsel eller lägesförändringsyrsel- kallas ibland också "kristallsjukan". Orsaken till yrseln är nämligen att små kalkstenar, kristaller, lossnar från sin ordinarie plats i balansorganet, och hamnar i en av båggångarna. Båggångarna liknar cykelslangar med vätska i, berättar Johan Bergenius.
- När man lägger sig ner eller ändrar position kommer kristallerna på grund av sin tyngd att förflytta sig till den lägsta punkten. Det är det som ger en retning på sinnescellerna och övergående yrselepisoder.
Yrseln kommer ibland när man böjer huvudet framåt eller bakåt, men vanligast när man lägger sig i sängen på kvällen och kanske vrider huvudet eller reser sig på morgonen.
Yrseln är av karuselltyp, allt snurrar runt, men det klingar av ganska snabbt, oftast inom några minuter. Yrseln ger sällan illamående och medför inga hörselstörningar.
Besvären brukar gå över spontant efter några veckor, men är otrevliga så länge de pågår. Ungefär hälften av patienterna drabbas dessutom av flera episoder av lägesyrsel under sin livstid.
Tidigare har man inte haft någon behandling mot den här yrselsjukdomen, men idag kan man med framgång pröva något som kallas repositionsbehandling.
- Behandlingen innebär att man flyttar ut kristallerna ur båggången och lägger dem i hinnsäcken där de senare löses upp, säger Johan Bergenius. Innan de är upplösta kan man känna ostadighet under några dygn. Behandlingen går till så att vi låter patienten ha huvudet i olika lägen. Först provocerar vi yrseln, patienten får ligga i den position där hon blir yr och stå ut med det en liten stund. Hon ska hålla ögonen öppna, för ögonrörelserna betyder väldigt mycket i den här diagnostiken. Balansorganet är kopplat till ögonrörelser, och beroende på hur ögonen rör sig vet jag var problemet sitter. När hon legat ett tag och yrseln gått över, kristallerna sjunkit ner, då vrider jag patientens huvud så att kristallerna kan vandra vidare.
Lägesyrsel brukar debutera i 50-60 årsåldern och är vanligare hos kvinnor. Man kan också se det hos personer som fått ett slag i huvudet och hos dem som haft "virus på balansnerven".

photoshop fail

Tror nog den här tjejen och Kissie har tagit samma photoshop-lektioner.
Eller är det bara jag som tycker det ser helt konstigt ut typ around her crotch area?
Photobucket

Guilty Pleasure Pt. 4

Taylor swift.
Photobucket


Kan.inte.sluta.lyssna.på


och

tumblr

Har skaffat en blogg hos tumblr. check it out!
kommer dock inte sluta skriva här, men kommer antagligen göra annat än bara lägga in youtube-klipp hela tiden.
och så är tumbr'n mer internationell, så det är på s.k. utrikiska som jag använder mig av där (oftast).

RSS 2.0